Rideleir


Her finner du de forskjellige leirene vi tilbyr. Trykk på den aktuelle linken for å komme til påmelding.


Dagrideleir: Her kan du velge å være med en eller flere dagen uten overnatting, mandag til fredag fra klokka 09.00 om morgenen til klokka 16.00 om ettermiddagene. Dette koster kr. 600,- for en dag og er inkludert 2 rideøkter om dagen og lunsj. Du deltar på våre dagaktiviteter sammen med de som er på rideleir. Pris fra mandag til fredag 2500,-

Rideleir: Uken inneholder masse lærerikt samt gøye aktiviteter, som sprang, dressur, bading med hest, grilling, voltige, turridning. Vi har to økter med ridning hver dag. Frokost, lunsj og middag er inkludert alle dagene. Fredagen avslutter vi med konkurranse i gymkana, sprang eller dressur. Pris fra mandag til fredag 3650,-

Lik pris om du vil bringe egen hest :)

Pakkeliste: Sengene har rene strechlakener og puter, så du må ha med dyne eller sovepose. Ta med badetøy, regntøy, vanlig tøy samt rideklær/utstyr. Om du ikke har eget rideutstyr, kan du låne godkjent sikkerhetshjelm hos oss, vi har også sikkerhetsvester til utlån. Når vi ri er det viktig å ha en sko med liten hæl, ikke joggesko. 

Fremmøte og avsluttning for rideleir: Fremmøte mandags morgen kl 09:00. Rideleiren avsluttes fredag kl 16:00.

Hvordan ser en uke på rideleir hos oss ut? Uken inneholder masse lærerikt samt gøye aktiviteter, som sprang, dressur, bading med hest, grilling, voltige, turridning og kjøring med hest & vogn. Vi har to økter med ridning hver dag. Frokost, lunsj og middag er inkludert alle dagene. Fredagen avslutter vi med konkurranse i gymkana, sprang eller dressur. Nedenfor finner du en oversikt over hvordan en rideleir kan se ut. Ridelærerene våre bruker oversikter som en mal, men det er en selvfølge for oss med individuell tilrettelegging og oppfølgning. 
Vi stiller stort krav til sikkerhet og krever at alle rir med godkjent sikkerhetsutstyr.

Prisen på et ukesopphold hos oss koster 3650,- inkl. alt. 

Rideleir, hovedmål for uken:
Dressur: lære å ri alle gangarter i forskjellig tempo, lære ridebanensveier og lette dressurøvelser. Sprang: Lære om forskjellige type hinder og hvordan ri en banen.

Nivå: Rideleir passer både for ryttere som aldri ridd før og for øvde ryttere opptil nivå LA i sprang og dressur. 

Husk: Elevene bes om å si ifra til ridelærer med en gang noe blir uklart. Dette gjelder undervisning, nivå og hest. Vi gjør vårt ytterste for at rideleiren blir sommerens høydepunkt. Våre fasiliteter er handicapvennlig :)

Alle henvendeles rettes til Fabiola på mobil 90149070.