Rideleir


Her finner du de forskjellige leirene vi tilbyr. Trykk på den aktuelle linken for å komme til påmelding.


Dagrideleir

Her kan du velge å være med en eller flere dagen uten overnatting, mandag til torsdag fra klokka 09.00 om morgenen til klokka 16.00 om ettermiddagene. Dette koster kr. 750,- pr dag og er inkludert 2 rideøkter om dagen og lunsj. Du deltar på våre dagaktiviteter sammen med de som er på rideleir. Aldersgrense 7 år!

Pris fra mandag til torsdag 3.000,-

Rideleir: 

Uken inneholder masse lærerikt samt gøye aktiviteter, som sprang, dressur, bading med hest, grilling, voltige, turridning. Vi har to økter med ridning hver dag. Frokost, lunsj og middag er inkludert alle dagene og vi legger vekt på godt kosthold. Det kan være mulig å ta rideknappen etter denne uka (mot et ekstra tillegg)

På kvelden har vi faste aktiviteter med hyggelig samvær og hesteprat med innføring i hestens naturlige adferd. Elevene er også selv med for å lage underholdning og hygge, så ta gjerne med gode ideer.

Overnatting på sovesal. Aldersgrense for overnatting er 10 år.  

Pris fra mandag til torsdag 4.000,-

Lik pris for egen hest men husk å ta med eget fôr!

Pakkeliste: Sengene har rene strechlakener og puter, så du må ha med dyne eller sovepose. Ta med badetøy, regntøy, vanlig tøy samt rideklær/utstyr. Om du ikke har eget rideutstyr, kan du låne godkjent sikkerhetshjelm hos oss, vi har også sikkerhetsvester til utlån. Når vi ri er det viktig å ha en sko med liten hæl, ikke joggesko. 

Fremmøte og avsluttning for rideleir: Fremmøte mandags morgen kl 09:00. Rideleiren avsluttes Torsdag kl 16:00.

Hvordan ser en uke på rideleir hos oss ut? Uken inneholder masse lærerikt samt gøye aktiviteter, som sprang, dressur, bading med hest, grilling, voltige, turridning og kjøring med hest & vogn. Vi har to økter med ridning hver dag. Frokost, lunsj og middag er inkludert alle dagene. Torsdag avslutter vi med konkurranse i gymkana, sprang eller dressur. Nedenfor finner du en oversikt over hvordan en rideleir kan se ut. Ridelærerene våre bruker oversikter som en mal, men det er en selvfølge for oss med individuell tilrettelegging og oppfølgning. 
Vi stiller stort krav til sikkerhet og krever at alle rir med godkjent sikkerhetsutstyr.

Prisen på et fire dagers opphold hos oss koster 4000,- inkl. alt. Om hest medbringes må man ta med eget høy!

Rideleir, hovedmål for uken:
Dressur: lære å ri alle gangarter i forskjellig tempo, lære ridebanensveier og lette dressurøvelser. Sprang: Lære om forskjellige type hinder og hvordan ri en banen.

Nivå: Rideleir passer både for ryttere som aldri ridd før og for øvde ryttere opptil nivå LA i sprang og dressur. Det er forskjellige uker med forskjellige nivå, vi ber folk om å melde seg på den uken der nivåene passer! 

Husk: Elevene bes om å si ifra til ridelærer med en gang noe blir uklart. Dette gjelder undervisning, nivå og hest. Vi gjør vårt ytterste for at rideleiren blir sommerens høydepunkt. Våre fasiliteter er handicapvennlig :)

Alle henvendeles rettes til Bodil Øren, 97156262.