Flora Hestesportsklubb søker sponsorer til reklameskilt og hindermateriell for eksponering på Sogn & Fjordanes flotteste rideanlegg.

Reklameplakater og sponsorhinder er svært godt synlig på foto som kommer på trykk i aviser, samt bilder og video som deles på nett og sosiale medier.

I tillegg til å være en samleplass for ridesporten i lokalmiljøet – avholder vi større arrangement som distrikt- og landsstevner i sporten. Her vil synligheten ikke bare bli for lokalmiljøet, men også for tilreisende fra andre fylker. I år skal anlegget dessuten avholde kretsmesterskap i Sprang for første gang.

Flora Hestesportsklubb vil presentere et utkast til spesialdesignet hinder eller reklameskilt, i samsvar med bedriftens grafiske profil. Det vil være mulighet for ulike valg og løsninger på sponsorpakker. Vi bestiller ferdige, profesjonelle produkter hos leverandør. Bedriften kan selv utvikle utseende på hinder etter ønske, med firmaets farger og egne design.

Eksempel på hvordan et sponsorhinder kan se ut.

Eksempel på hvordan et reklameskilt kan vises på ridebanen.

Ridesporten er en breddeidrett for alle aldre, men gjerne spesielt for de unge. Ridning kan bidra til økt mestringsfølelse, selvtillit og ansvarsutvikling. Samtidig er det sosiale aspektet, ved å få et samhold og vennskap i stallmiljøet, en viktig faktor for barn og ungdom. Flora Hestesportsklubb ønsker å gi flere unge muligheten til å få oppleve samspillet mellom hest og menneske, og vi håper flere ser viktigheten av å bidra og satse på dette som hobby og sport.

Vi håper spesielt at lokale aktører vil være med å støtte denne satsningen på idretten i Florø.