Ønsker du å reklamere for din bedrift på vårt anlegg? 

Flora Hestesportsklubb søker sponsorer til reklameskilt og hindermateriell for eksponering på Sogn & Fjordanes flotteste rideanlegg.

Reklameplakater og sponsorhinder er svært godt synlig på foto som kommer på trykk i aviser, samt bilder og video som deles på nett og sosiale medier.

I tillegg til å være en samleplass for ridesporten i lokalmiljøet – avholder vi større arrangement som distrikt- og landsstevner i sporten. Her vil synligheten ikke bare bli for lokalmiljøet, men også for tilreisende fra andre deler av landet. I år skal avholder vi også Lands- og elitestevne i dressur med innlagt Vestlandsmesterskap. Vi feirer også 10 års jubileum!

Flora Hestesportsklubb vil presentere et forslag til reklame, i samsvar med bedriftens grafiske profil. Det vil være mulighet for ulike valg og løsninger på sponsorpakker. Vi bestiller ferdige, profesjonelle produkter hos leverandør. Eksempelvis kan bedriften selv utvikle utseende på hinder etter ønske, med firmaets farger og unikt design.

Eksempel på hvordan et sponsorhinder kan se ut.

Eksempel på hvordan reklame kan vises på ridebanen.

Ridesporten er en breddeidrett for alle aldre, men gjerne spesielt for de unge. Ridning kan bidra til økt mestringsfølelse, selvtillit og ansvarsutvikling. Samtidig er det sosiale aspektet, ved å få et samhold og vennskap i stallmiljøet, en viktig faktor for barn og ungdom. Flora Hestesportsklubb ønsker å gi flere unge muligheten til å få oppleve samspillet mellom hest og menneske, og vi håper flere ser viktigheten av å bidra og satse på dette som hobby og sport.

Vi håper spesielt at lokale aktører vil være med å støtte denne idretten i Florø.