Sommarleir! Ulike tilbud heile ferien!

Velkommen til Sunnfjord Hestesportsenter

i sommar tilbyr vi noko som passar for alle! om du er ny eller øvd rytter, og du likar tur, stevne eller sprang riding best. her er det bare å velge.

leirene er delt i nivå og interesse, vist du er usikker på kva som passar for deg så er det bare å ta kontakt!

i sommer blir det masse riding, bading med hest, tur i finværet, overnatting, grilling, sosialhygge og masse meir! det vil bli teori i stallen om hestehold og teori i klubbhuset om riding. praktiske øvelsar gjør vi heile tida og målet er å kose seg med hest og møte nye venner!

I sommar får du:

  • overnatting

  • mat

  • mannskap og ansvarlege for leiren.

    Sommarleir er ilag med rideskulen vi driver heile året den viktigste inntekta til å drive vårt flotte senter, og gjør det muleg for oss å kunne ri både inne og ute heile året. inviter en venn og dra på Rideleir!

    velkommen til Sunnfjord Hestesportsenter.