Rideskolehesten Elliot!!

Sunnfjord Hestesportsenter trenger sårt en ny firbeint kollega! 

Senteret og rideskolen driftes av Flora Hestesportsklubb på ren dugnad. Vi har hengivne og flinke instruktører som bidrar til både godt miljø og kunnskap om ridning og hestesport, så dette er det ingen mangel på for våre elever! Vi mistet dessverre to av våre hester Helle og Era, og står nå igjen med kun ponnier. Vi vil gjerne kunne ta i mot alle som ønsker å begynne med ridning, både store og små! Men; vi har ingen midler til overs - så vi får ikke skaffet oss drømmehesten til rideskolen uten din hjelp.. 

Drømmehesten er allerede funnet, og prisen er satt. Vi trenger 50.000,- for at den flotte vallaken "Elliot" kan få flytte inn hos oss!  Han er en rutinert skolehest og vil passe ypperlig inn i den åpne stillingen!:)

Gi oss et bidrag her!

Vi håper alle medlemmer, supportere, støttespillere og engasjerte publikum vil hjelpe oss med å la denne drømmen gå i oppfyllelse! Alle monner drar, og ditt bidrag betyr alt for at vi skal kunne nå målet om å få en ny ansatt!