Oppstart Rideskole uke 35

Vi starter opp igjen rideskolen i uke 35! Har du ikke blitt kontaktet ang plass i rideskolen? Alle som har sendt mail har fått tildelt plass. Hvis du føler deg glemt, send mail til hestesportsenter@gmail.com! Om du er ny og vil melde deg på, så ta kontakt!

Vi har ledig plass på voksengruppe mandager klokken 18:00 og guttegruppe Torsdag 17:15. Vi har også en ledig plass på viderekommen og 5 ledige plasser på nybegynner Torsdag kl 18:45

Kursene Mandag-Onsdag er det Fabiola Lønne som underviser. Hun er autorisert trener gjennom NRYF og er en aktiv konkurranserytter.

På Torsdagene er det Beate Øren som underviser. Hun går siste året som lærling innen hestefaget og er også en aktiv konkurranserytter. 

Undervisningen foregår utendørs når været tillater det, og innendørs i vårt isolerte ridehus vinterhalvåret. Vi legger vekt på sikkerhet, kvalitet og variasjon i undervisningen. På alle kurs er det lagt inn en teoritime hvor man lærer stell, opsaling og håndtering av hesten. Ridekursene er en fast dag og tid (f.eks. tirsdag klokken 17.00).